Tasja Lap

Onze partners

gebundelde kracht met visie

Maak kennis met onze partner TASJA LAP: een full concept interior designbureau dat actief is in zowel de particuliere als zakelijke markt en vernoemd naar de oprichtster en eigenaar.

Tasja ontwerpt en realiseert interieurprojecten vanuit een visie waarin kwaliteit, stijl en beleving centraal staan. Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Van horeca-etablissement tot kantoor of woonhuis. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door de eigen signatuur te combineren met de wensen van de opdrachtgever. Een groot netwerk van professionele toeleveranciers zorgt ervoor dat ieder project aan de klant zijn wensen voldoet en op maat is.

Tasja ontwierp voor ons onder meer Wining & Dining in Style: Gastronomisch genieten krijgt net dat extra’s in een sfeervolle omgeving. Heerlijke gerechten, goede wijn en een stijlvol interieur vormen de perfecte combinatie. Genieten in stijl! Basistinten gecombineerd met meer uitbundige kleuren: een passende mix & match. Aantrekkelijk modern met een industrieel accent.

 

Full concept interior design bureau

Aanvullende informatie en eventueel telefoonnummer of emailadres? Website?

c2a9659a0f2dda11464e913b0edf7ce1

Onze Partners

MarcelNeuray_1

Marcel Neuray

Onderhoud – Reparaties Technisch keukenmanagement

TasjaLap_1

Tasja Lap

Interieurontwerpster

BasvanderSterren

Bas van der Sterren

Servicemonteur

FredvandenEssen_2

Fred van den Essen

Servicemonteur

Diederik Schreudering

Diederik Schreudering

Binnendienst medewerker