GastroGoods

Nieuwe en gebruikte apparatuur

In de webwinkel van GastroGoods vindt u een klein assortiment producten dat wij speciaal voor u geselecteerd hebben op basis van onze jarenlange ervaring en hun bewezen succesfactor. Bij onze selectie hebben wij tevens gelet op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waardoor wij voor elk budget een passende oplossing kunnen aanbieden.

Wij waken over uw order!

Bij elke order nemen wij persoonlijk contact met u op om de opdracht te bevestigen. Ook lopen wij dan samen met u de order door waarbij wij goed informeren naar de precieze toepassing voor het betreffende product. Zo weten we zeker dat u het juiste product voor uw keuken heeft gekozen en u het resultaat bereikt dat u wenst.

Unieke lease opties

Ook lease behoort tot de mogelijkheden bij GastroGoods waarbij zelfs een mix van nieuwe en gebruikte apparatuur in één lease mogelijk is. Dit aanbod is uniek in Nederland en zeker de moeite waard om eens naar te informeren!

Staat het product voor uw toepassing niet op onze website?

Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. Wij beschikken over een groot netwerk en mogelijkheden om u toch van dienst te kunnen zijn.

Bel of mail ons voor een advies op maat

Auto Scroller